#oli-oliva
La Garriga (41.6849778;2.2860096) Edita
quant necessites?
q.tà:
quant necessites?
q.tà:
quant necessites?
q.tà:
quant necessites?
q.tà:
quant necessites?
q.tà:
quant necessites?
q.tà:
quant necessites?
q.tà:
OFERTA!
Oliva picual
Aquesta oliva picual ecològica procedeix de cultius biodinàmics de Múrcia. Es macera en aigua i sal entre 15 i 18 mesos i es condimenta de forma tradicional. Ingredients: oliva, aigua, sal marina, plantes aromàtiques. Productor: Cal Valls. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-019-CT. Aquesta oliva picual ecològica procedeix de cultius biodinàmics de Múrcia. Es macera en aigua i sal entre 15 i 18 mesos i es condimenta de forma tradicional. Ingredients: oliva, aigua, sal marina, plantes aromàtiques. Productor: Cal Valls. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-019-CT. 2,59 euro 2,33 euro per unitat Estalviar 10% Impostos inclosos Estalviar 10% 29 Km Ecoalimentaria
quant necessites?
q.tà:
OFERTA!
Oliva negra
L'oliva negra ecològica procedeix d'Aragó. Es cull manualment quan el fruit està completament madur, se salmorra entre 12 i 15 mesos i es condimenta de forma tradicional. Ingredients: oliva negra, aigua, sal marina, herbes aromàtiques. Pes net 350 g, pes escorregut 220 g. Productor: Cal Valls. Certificat d'agricultura ecològica CCPAE. L'oliva negra ecològica procedeix d'Aragó. Es cull manualment quan el fruit està completament madur, se salmorra entre 12 i 15 mesos i es condimenta de forma tradicional. Ingredients: oliva negra, aigua, sal marina, herbes aromàtiques. Pes net 350 g, pes escorregut 220 g. Productor: Cal Valls. Certificat d'agricultura ecològica CCPAE. 2,21 euro 1,99 euro per unitat Estalviar 10% Impostos inclosos Estalviar 10% 29 Km Ecoalimentaria
quant necessites?
q.tà:
OFERTA!
Oliva manzanilla
L'oliva ecològica manzanilla procedeix d'Andalusia. És una varietat verda més aviat gran, que se salmorra entre 15 i 18 mesos i es condimenta de forma tradicional. Ingredients: oliva manzanilla, aigua, sal marina, herbes aromàtiques. Pes net 350 g, pes escorregut 200 g. Productor: Cal Valls. Certificat d?agricultura ecològica CCPAE. L'oliva ecològica manzanilla procedeix d'Andalusia. És una varietat verda més aviat gran, que se salmorra entre 15 i 18 mesos i es condimenta de forma tradicional. Ingredients: oliva manzanilla, aigua, sal marina, herbes aromàtiques. Pes net 350 g, pes escorregut 200 g. Productor: Cal Valls. Certificat d?agricultura ecològica CCPAE. 2,59 euro 2,33 euro per unitat Estalviar 10% Impostos inclosos Estalviar 10% 29 Km Ecoalimentaria
quant necessites?
q.tà:
estadístiques #oli-oliva
Us presentem un primer esbós de les estadístiques.. sabem que no s'entén una rave sense gràfics ni dibuixos, però a poc a poc ho farem tot!
Record Web #oli-oliva
Consciencia digital, que passa en la teva pagina oidà o en la teva web?
1 di 1
Selecciona manualment una adreça o utilitza el GPS del teu dispositiu.
Ressenyes @oli-oliva